Frågor & Svar

Här hittar du svar på våra kunders vanligaste frågor. Kontakta oss om du inte hittar svaret på din fråga här.
Du har möjlighet att ansöka om ett lån mellan 1 000 kr och 600 000 kr. En långivare gör en bedömning av hur mycket du får låna baserat på flera aspekter. För att öka dina chanser att bli beviljad lån hjälper det exempelvis om du har en medsökande eller har fast inkomst från tillsvidareanställning, pension eller eget företagande. Vill du låna ett större belopp så kräver långivarna alltid att du har en högre inkomst desto större belopp du vill låna. 
En genomsnittlig ansökan tar endast ett par minuter från dess att ansökan påbörjats tills den godkänts. Det kan ta längre tid om vi skulle behöva begära in kompletterande uppgifter ifrån dig eller om vi manuellt behöver gå igenom din ansökan.
Din kostnad per månad kan du först få reda på efter att du har ansökt om lån. Detta beror på att din månadskostnad bestäms av den ränta du får, hur mycket du tar i lån och vilken återbetalningstid du väljer. 
Nej, hittar du ett lån med villkor som passar dig så får den långivaren en ny glad kund. 
Ja! Du kan samla flera gamla lån och byta ut dem mot ett nytt lån med lägre ränta. I praktiken används det nya lånet för att lösa de gamla skulderna. Detta kostar inget.
Du behöver inga specifika dokument när du ansöker om lån.

Krav:

  • Åldersgräns på 18 år;
  • Deklarerad inkomst;
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden;
  • Folkbokförd i Sverige.

Du kan ångra ditt lån och du har 14 dagars ångerrätt.

Kreditvärdighet syftar på en privatpersons, ett företags eller t.o.m. ett lands kapacitet att kunna återbetala sina skulder (en skuld kan i detta sammanhang handla om ett lån eller en faktura). Faktorer vi grundar kreditvärdigheten på är till exempel inkomst, betalningsanmärkningar, skulder, lån, kreditkort, anställning, civilstånd, antal barn osv.   
Räntan på ett sätts individuellt efter dina förutsättningar.
Den nominella räntan är den rörliga räntan som man betalar för sitt lån. Effektiv ränta är totala räntakostnaden av den nominella räntan inklusive tillägg som exempelvis uppläggningsavgifter och aviavgifter.
Du väljer återbetalningstid själv, från 1 år upp till 15 år. För mindre lån kan det vara lönsammare att ha en kortare återbetalningstid. Totala beloppet att återbetala stiger vid längre återbetalningstid.
Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid eller betala in extra pengar utan att det kostar dig någonting. Kontakta banken eller långivaren du har lånet hos så hjälper de dig.
När din ansökan blivit beviljad görs överföringen direkt. 
Vi samarbetar med långivare: Ferratum, Viaconto, Klicklan, Kontantfinans, etc. 

De vanligaste anledningarna är: 

  • Du genomgår inte en sedvanlig kreditprövning;
  • Om du inte har betalat tillbaka ditt tidigare lån;
  • Om du uppgett fel information;
  • Om du är yngre än 18 år.
Har du frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst via email info@lantillalla.se.

Lantillalla.se jämför lån på den svenska marknaden. Vår målsättning är att hjälpa folk att hitta bästa möjliga lån som passar till deras behov. Lånen som blir omtalade på sidan kan vara samarbetspartners som vi tar emot provision från.

E-post: info@lantillalla.se

Max. effektiv ränta (APR): 1177%. Återbetalningstid62 dagar - 20 årRepresentativt exempel: Om du lånar 20 000 kr med återbetalningstid på 12 månader så blir totalkostnaden för krediten 6 108 kr, månadskostnaden blir då 509 kr och den effektiva räntan 32%.